Bar & food

12-14 augustus 2023
Bar & Food — Battel Foor, 12-14 augustus 2023

Vorig jaar was het al bar & food om u tegen te zeggen, dit jaar steken we nog een tandje bij. We kunnen nu eenmaal niet achterblijven. Op elk festival duiken foodtrucks en artisanale bieren op, dus dan moeten we mee. En jullie zijn de laatste jaren serieus verwend geraakt na de verkoop van de kerk aan Het Anker. Niet dat we dat erg vinden…

Bar & Food — Battel Foor, 12-14 augustus 2023

Frieten en meer

Vorig jaar bleef iedereen een tikkeltje op zijn honger zitten. Ja, er waren suikerspinnen en wafels. En inderdaad, er waren hamburgers. Maar waar waren die oervlaamse, hoe-vettiger-hoe-prettigere, goudgeel blinkende, altijd net iets te warme, naar butterscotch, uien, bloemen en cacao geurende, en dus onweerstaanbare, zelfs onweer staanbare, frieten? We hebben je gehoord: dit jaar staan we klaar met allerhande vleesjes en een echt fritkot. Eat this!

frieten en meer — Battel Foor, 12-14 augustus 2023

Bieren en meer

Dit jaar voegen we enkele lekkere bieren van microbrouwerij Batteliek toe aan ons al mooi assortiment bieren uit de stal van brouwerij Het Anker. Omdat we er trots op mogen zijn. Omdat ze zelfs geïnspireerd zijn door ons Battel. Omdat we nog steeds “plezante mannen zijn die in braafheid en deftigheid zich kunnen vermaken” (aan bar & food). Wij zijn de échte kenners.